Komentar ti Anggur Masters

20170825165810_4319

Fongyee Walker, MS:
Sanajan basajan, Changyu Zenithwirl ngabogaan rasa alus. Kuring yakin yén dina kanyataan, keur pamakéna pemula ngora, uncomplicated, N Fruity na wines pikaresepeun téh wines alus.

20170825164923_2446

Brian K. Julyan MS, CEO International Sommelier kanu:
Changyu Zenithwirl teu pajeulit, tapi persis cocog pikeun urang nginum unggal poé. Rarasaan di minum Zenithwirl téh tiis jeung nikmat, N sarta hargana oge cocog pikeun nginum sapopoé.

20140307135129_4484

Robert Tinlot
Robert Tinlot, wasit Kapala Peunteun Déwan Institut Nasional des Appellations d'Origine (INAO) jeung Presiden husus tina OIV., Appraised anggur beureum garing tina Changyu Pelopor gudang di jero taneuh nalika anjeunna ngahadiran 3rd Yantai International Anggur Eksposisi
"Ieu dunya-kelas karya! Cai mibanda struktur jero tur ambu loba pisan, sarta grand tur elegan. tékstur nyaeta sakumaha lemes sakumaha buludru. Ngan luhur-tingkat anggur beureum kalayan taun sajarah bisa boga rasa saperti ".

20140123144043_2500

Yves Bénard, urut Presiden of OIV, adzab kaluar nalika anjeunna dilongok Beijing Chateau Changyu Afip Global taun 2009:
"Ngaliwatan ngadatangan sarta tasting di Afip, kami geus katempo potensi gede dina anggur anggur Cina, nu ngajadikeun kami pleasantly reuwas tur ngajempolan Changyu Afip. nyetel hiji benchmarking anyar pikeun Chateau internasional ".

20140123150433_9843

Claudia Inés Quini, Presiden hadir tina OIV appraised anggur és ti tingkat inten emas ti Chateau Changyu Golden És Anggur Valley dina Liaoning nalika manehna dihadiran 7 Yantai International Anggur Eksposisi dina 2013:
"Changyu és anggur téh hususna patut praising, sarta éta mangrupa vintage langka anggur, ku ambu éndah tur rasa nikmat. "

xty

Federico Castellucci, sekretaris-umum OIV appraised Cabernet Sauvignon of Ningxia Chateau Changyu Moser XV nalika anjeunna dihadiran 7 Yantai International Anggur Eksposisi dina 2013:
"Mun 100 titik mangrupa tanda pinuh ka evaluate anggur ieu, kuring baris méré 92 titik, anu ampir skor Grand Slam ".

20140123150025_4062

Jancis Robinson MW, salah sahiji panulis tina Dunya Peta Anggur jeung Anggur Anggur, sarta master Britania anggur nulis dina The Best Anggur di Cina dina kolom-Na dina Financial Times diterbitkeun dina Séptémber 20, 2013:
"Changyu sakali ieu pelopor dina Shandong urang industri anggur, sarta ayeuna eta kacida nu bellwether di industri. "

20140123150237_0468

Cacah John U Salvi MW, presiden Britania Anggur jeung Asosiasi Arwah na master global anggur dikedalkeun nalika anjeunna dilongok Changyu dina 2013:
"Mun cabernet sauvignon Beijing Chateau Changyu Afip Global nyaeta cocog pikeun dinner, Abdi hoyong gaduh sababaraha cabernet sauvignon tina Ningxia Chateau Changyu Moser XV pikeun dahar beurang. "

20140123145905_1718

Debra meiburg, MS:
The anggur tina Chateau Changyu Moser XV Ningxia boga ambu truffle Italia.

zt

Tandaan Pardoe MW, sutradara ngayakeun Britania karajaan vintner BBR, anggota panitia ngayakeun gudang di jero taneuh Lancaster House piwuruk pamaréntah Britania, sarta master anggur, adzab kaluar nalika anjeunna katampa wawancara The Guardian dina 2013:
"Changyu mendemonstrasikan cara ngahijikeun teknologi brewing profésional tina produser anggur 'tina "dunya heubeul" jeung "dunya anyar", ku kituna pikeun nyieun anggur-kelas munggaran. "

20140123150548_2968

Fiona Beckett, British columnist dahareun, diterbitkeun anggur catetan tasting on Cocog Food & Anggur jeung ngajen 2009 és anggur tina tingkat inten emas ti Chateau Changyu Golden És Anggur Valley dina Liaoning dina 2013:
"The és anggur teu rada mahal, tapi pisan lezat, kalawan ambu pikaresepeun lemon, jeung rasa jeruk slight. Jigana éta malah leuwih menawan ti pamadegan inten biru jeung inten hideung anu leuwih mahal. "

20140303171309_2968

Andreas Larsson, jawara ti 12 Dunya Sommelier Kompetisi of ASI 2008 Gambar Award Winner of Swedia Anggur Institute appraised 2002 Cabernet Sauvignon Beijing Chateau Changyu Afip Global taun 2011:
"Lamun ieu dibandingkeun dina konferensi tasting buta, Changyu Afip boga kakuatan mutlak tangtangan Bordeaux Chateau ".

20140123144556_0781

Hendrik Thoma MS, master of Sommelier di Jerman sarta host program Stratégi Anggur of NDR TV appraised anggur és ti tingkat inten emas ti Chateau Changyu Golden És Anggur Valley dina Liaoning:
"kualitas nyaeta jadi unggulan nu eta kaget kuring Cai mibanda jero teh. jeung kaahlian ti téhnologi brewing és anggur Jerman. kuring yakin yen anggur bakal gaduh pasar enlarged salajengna dina taun datang ".

20140123150146_7656

Hugh Adang, salah sahiji pangarang tina Dunya Peta Anggur, ahli dina widang anggur pangajen Britania, dikedalkeun nalika anjeunna katampa wawancara ekslusif of Bill Saporato, wartawan ti Amérika Time di Oktober, 2013.
"The anggur tina Ningxia Chateau Changyu Moser XV bisa gampang dianggap salaku anggur sarupa Bordeaux. Ieu kakuatan hébat rising industri ".

20140123144401_0312

Steven Spurrier, Asy'ari of Paris Anggur-tasting jeung Britania kritikus anggur kawentar appraised Changyu Cabernet di Dunya Anggur Outlook Summit 2011:
". Ieu raos éndah kalawan rasa lemes"

20140123145649_6093

Robert Yusup, pangadeg Majalah British International Anggur, urut Presiden of IWC, appraised 2009 anggur beureum garing tina Shaanxi Chateau Changyu Reina dina 2013:
"anggur The pinuh-bodied, kalawan tanin lemes Aya rasa tina blackberry, céri sarta vanili.. Ieu mibanda struktur saimbang jeung aftertaste panjang. "

20140123145150_3125

Robert Yusup, pangadeg Majalah British International Anggur, urut Presiden of IWC, appraised 2009 anggur beureum garing tina Shaanxi Chateau Changyu Reina dina 2013:
"anggur The pinuh-bodied, kalawan tanin lemes Aya rasa tina blackberry, céri sarta vanili.. Ieu mibanda struktur saimbang jeung aftertaste panjang. "

20140123145440_7031

Thierry Desseauve, gabungan redaktur-di-kapala Bettane & Desseauve urang Guide ka Wines Perancis sarta ko-pangadeg Bettane + Desseauve, hiji agénsi anggur-tasting bebas, agénsi anggur-tasting diringkeskeun sanggeus tasting 10 rupa Changyu anggur mangsa datangna di Yantai dina 2013:
"The anggur tina Changyu boga rarasaan kuat" dunya heubeul ", nu elegan jeung meticulous anggur béda, béda région sarta sasmita béda bagikeun filsafat anggur-nyieun sami.".

20140123142521_0625

Jonathan Ray, kawentar kritikus anggur Britania, nu nulis Sadaya ngeunaan Anggur jeung Cara Beuli Anggur jeung buku sejenna, sarta anggur columnist of Daily Telegraph, adzab kaluar nalika anjeunna dilongok Yantai dina 2012
"Changyu Cabernet geus hiji merk dewasa, sarta eta mangrupa wawakil tina anggur Cina. "

20140303174847_2968

Dr Jamie Goode 2012 taunan Gambar Award & blogger Best IWSC, sarta pangadeg www.wineanorak.com diterbitkeun tasting anggur tatan pikeun ngajen Changyu Cabernet dina 2012
"The rasa ambu denok kawas wines ti Loire Valley, kalawan rasa supple, pikaresepeun aromas bungbuahan céri sarta berdaun héjo. Ieu raos amis, seungit na pisan lancar, featuring tékstur silky jeung awak sedeng. "

20140320152653_6562

Dr Jose Vouillamoz, hiji pangadeg www.wineanorak.com, kalawan 2012 taunan Gambar Award & Best blogger ti IWSC diterbitkeun tasting anggur tatan pikeun ngajen Changyu Cabernet dina 2012
"The denok ambu rasa kawas wines ti Loire Valley, kalawan rasa supple, aromas pikaresepeun bungbuahan céri sarta berdaun héjo. Ieu raos amis seungit tur pisan lancar, featuring tékstur silky jeung awak sedeng. "

20140317111126_3906

Huang Yali, Presiden husus tina Les Amis d'Escoffier Society jeung panaséhat husus tina Hongkong Sommelier Association, appraised Changyu Pelopor gudang di jero taneuh 1912 Pinzhongliquan:
"The anggur beureum garing tina Changyu Pelopor gudang di jero taneuh bisa dipaké salaku salah sahiji wakil tingkat pangluhurna anggur Cina . warna anak, ambu jeung rasa, kabeh nunjukkeun yen eta kualitas alus teuing, tur bakal secukupnya hadé sanggeus 15 taun ".

20140529101148_3906

"Cai mibanda ambu Fruity, jeung rasa ek alus. Ieu boga rasa vanili kuat, rasa euyeub tur lemes, jeung durability alus, sarta bisa ngabandingkeun nguntungkeun jeung taun anu sarua tina Cognac Perancis."

20140529101851_3593

"Tingkat aya produk Coyam geus jauh leuwih loba tibatan loba pabrik tina Cognac. Pikeun prosés distilasi, tim Coyam researched sacara rinci ti loba aspék béda, sarta sakabeh rinci hasil panalungtikan sangkan Coyam produk kualitas luhur aya kamungkinan".

20141110092016_6305

Saatos tasting Changyu AFIP garing Beureum Anggur (punjul Wines), Frank Kammer ngomong yén Changyu AFIP garing Beureum Anggur taun 2009 (Premium Anggur) éta tina gaya "napa" kalawan aromas of morello dewasa, jam blackberry na blackcurrant. The velvety hipu tannin dijieun rarasaan harmonis sareng poténsi alus tumuwuhna salajengna. Changyu AFIP garing Beureum Anggur taun 2010 (Premium Anggur) némbongkeun gaya "Bordeaux" kalawan ambu elegan jeung dewasa Pergaulan jeung rasa Fruity of plum poék jeung blackcurrant, ninggalkeun hiji rasa éndah.

Saatos tasting Changyu Moser IV garing Beureum Anggur, Frank Kammer ngomong yén Changyu Moser IV garing Beureum Anggur taun 2008 éta rumit sarta nikmat jeung aromas of berries leuweung kayaning plum liar sarta cranberry, buah dilestarikan beureum sarta jamu garing. Ieu vivacious tur saimbang saperti témbok sakumaha damai sarta bersaing dina rasa sareng struktur tannin punjul tur aftertaste pikaresepeun sarta seger. anggur ieu unik sakumaha.

20170825165100_1988

Rose Murray Brown MW: Changyu Noble Naga boga ambu buah hideung pinuh-bodied tur seger jeung dijieun kami pikir tina anggur beureum tina Bordeaux, tapi éta leuwih ti éta. Nalika éta dina sungut, manéhna bisa ngarasakeun ambu buah asak na pinuh-bodied, numana Cedar rasa sigana asalna ti Oaks leutik dewasa, anu rasa tina bagian tengah mangrupa daun anu héjo polos, jeung aftertaste nu pinuh tina rupa sarta rasa tannin kuat, sahingga sakabeh anggur boga rasa structure.When ngadatangan Chateau Changyu di Yantai panungtungan waktu, nginum rarasaan unik anggur ieu saluareun ekspektasi jeung gambaran jero kualitas superexcellent ditinggalkeun dina dirina. Undoubtedly, N dinya kacida patut tasting.

20140529102650_6250

"Éta coklat ku beureum seuneu saeutik, nu mangrupakeun warna geulis. The ambu ek pisan nyaman. Aya elecampane Limousin, rasa wungu, almond peach jam, sarta ambu kembang atra. Ieu raos rasa beresih jeung pait, tapi pisan nyaman. Cai mibanda sajarah panjang ti XO Cognac biasa di pasar Cina, sarta milik tingkat tambahan (25-30 taun). " --By Robert Leaute, renowned Perancis tasting Cognac assayer, sarta ayeuna chairing LEC Cognac Perancis profésional laboratorium analisis percobaan.)

20140127152741_6718

Jeannie Cho Lee MW, kahiji Asian ngumpulkeun MW kualifikasi anggur na anggur master sareng kitab "Asian palate" diterbitkeun tasting catetan dina 2013 pikeun ngajen 2008 Cabernet Sauvignon of Chateau Changyu Moser XV:
"Benten sareng seueur sauvignon cabernet Cina sarta merlot blending anggur beureum, anggur ieu boga rasa éndah. éta beureum jero, kalawan aromas kuat céri blackberry na. padet tannin dipikagaduh handapeun kakuatan alkohol tina ukur 12,5%. ieu raos kawas buludru. tanin Leuleus jeung rasa tina ek nunjukkeun yén sepuh téhnologi ieu dipaké bijaksana tur prudently ".


WhatsApp Online Chat!