• banner11
  • banner21
  • banner3

Changyu

Cina boga sajarah panjang budaya anggur. Salaku awal salaku leuwih 2.000 taun ka tukang, anggur dipikawanohkeun ka Cina ti Asia Tengah.

  • INUMAN ANGGUR

    INUMAN ANGGUR

    Lokasina di Yantai Perekonomian sarta Technological Development Zone.Totally nyertakeun hiji aréa kira-kira 400 hectares.Founded dina Maret of 2011.In Agustus of 2016, puseur produksi ieu nempatkeun kana produksi officially.The Legana konstruksi nyertakeun ampir 270 sarébu meters.Well kuadrat dipikawanoh salaku dunya urang anggur bebas investasi manufaktur plant.The panggedena dina tilu taun hareup bakal CNY 2 milyar sarta eta bakal 250.000 ton kapasitas produksina taunan lamun completed.Produced dina 1931, Noble Naga nyaéta mimiti anggur beureum garing Cina urang, 500 Juta botol dijual di total.

  • INUMAN BRANDY

    INUMAN BRANDY

    Gancang Catetan Produk: CHANGYU husus RUPA brendi opat Béntang atah na Bahan suplemén: Cai / Anggur sulingan aditif anggur / ceng alkohol / Bodas granulated gula / Food (warna caramel / plant bungbu) Asal: Yantai / Shandong Peninsula / Eastern Cina Standar Produk No. : GB / T 11856 (Kadua Level) Alc: 40% Botol Ukuran: 700ml Kaayaan Panyimpenan: Hindarkeun sinar panonpoé langsung, kudu disimpen dina 5-25 ° C tempat garing jeung ventilated

  • anggur peuntas laut

    anggur peuntas laut

    Dina September 2015 di Cina anggur Grup Changyu Pelopor Anggur jadi nyekel saham di Marqués del Atrio kalawan tujuan positioning eta diantawis tilu bodegas utama dina pasar Spanyol ku 2020. partnership strategis ieu bakal nyieun Marqués del Atrio brand munggaran anggur Spanyol dipikawanoh di Cina. Pasar Cina ngabogaan poténsi hébat pikeun tumuwuh dina taun upcoming na, hatur nuhun kana jaringan distribusi Changyu urang kalayan leuwih 10.000 titik tina diobral di Asiancountry, éta baris ngalenyepan tur ngaku kualitas wines ti Rioja designation mumpuni Asal, kitu ogé sakumaha tina sesa wewengkon Spanyol.

  • Kaséhatan Likur

    Kaséhatan Likur

    Kaséhatan Likur ieu salah sahiji products.According tradisional urang pikeun téori kasehatan tradisional nagara urang, eta anu elaborately brewed kalawan kualitas luhur sorgum anggur sakumaha dasarna, supplemented ku sato jeung tutuwuhan bahan baku tradisional, tur ngumpul pangalaman Zhangyu Company . The Produk anu dihasilkeun tina Kaséhatan Anggur Cabang tina Changyu Co.The Special Quality Lingzi Medicated alkoholna anu elaborately dijieun ku steeping puluhan ...

wines kami

The winery industrialized munggaran di Cina

Cina boga sajarah panjang budaya anggur. Salaku awal salaku leuwih 2.000 taun ka tukang, anggur dipikawanohkeun ka Cina ti Asia Tengah. Salaku pelopor dina, Changyu teh winery industrialized munggaran di Cina. Eta diadegkeun dina 1892 ku kawentar patriotik peuntas laut Cina-Zhang Bishi.

WhatsApp Online Chat!