FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa bakal prices sampeyan dadi?

Kita bisa sumber kanggo Cooperator ajining kita karo dhaftar rega kang kalebu paling produk kita dianjurake minangka pelanggan reference.Different bakal seneng kawicaksanan senengi beda.

Apa bakal MMQ dadi?

Jumlahe minimal biasane ora kurang saka 2000 gendul saben kintunan. Kita bisa nggawe kalonggaran kanggo Cooperator anyar.

Carane bisa produk kita tekan pelanggan?

Kita bisa kapal produk kita kanggo customer Miturut segara, udhara, tanah utawa dikombinasikaké transshipment minangka pelanggan sih.

Apa jenis cara pembayaran bakal nggawe?

Kita nampa T / TL / C.

Apa produk babar pisan?

Yen sampeyan nemokake sembarang masalah nalika produk sing mlebukake menyang port panggonan, kita bisa nggawe pembayaran maneh kanggo sampeyan miturut laporan saka Institut test resmi pihak katelu.

Carane bab biaya segara barang?

Sampeyan bakal njaluk invoice asli saka perusahaan shipping kang mbukak kanggo customer kita. We njaluk kanggo kerjo bareng karo agen logistics kita luwih saka telung puluh taun kang bakal njamin sampeyan njupuk biaya cukup. Pelanggan uga duwe hak milih agen miturut kasus sing.

Nalika tanggal loading bakal?

Tanggal loading bakal watara 30 apa dina sawise customer nggawe bayaran.

Carane customer bisa njaluk dokumen ngresiki?

Kita bakal ngetokake dokumen ngresiki miturut panjalukan pelanggan kang kudu nggawe langit sadurunge pangiriman.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!