museum budaya anggur Changyu

Changyu

The Centenary Underground Grand Cellar saka Changyu Wine Museum Budaya iki diadegaké ing taun 1894 lan rampung ing taun 1905 sasampuning konstruksi 11-taun. Jembar wilayah saka 2666㎡ karo wilayah iso digunakke saka 1976㎡. Iku 7m jero kang 1m wonten ing segara. suhu tansah ing 14 ℃ kira-kira lan asor tansah ing 75 ° perennially, nyediakake lingkungan sarujuk kanggo tuwa saka anggur. Dumadi saka 8 lengkungan stagger, ing Cellar jek minangka labyrinth a. The Cellar dibangun kanggo telu. Iku kurang saka satus meter segara saka Changyu Grand Cellar kang dibangun ing lemah pasir. Ing construction pisanan, ambruk amarga seepage banyu; ing construction liya dening baja, uga gagal amarga karat bagean baja disebabake Kelembapan lemah bebarengan karo rainstorm dadi lan infusing banjir; lan ing pihak wektu, dening ngadopsi cara karo kombinasi saka unsur Cina lan kulon, ndhuwur wis arched dening bricks biru amba tradisional panggang in China, tembok iki dibangun dening watu biru gedhe karo semen diimpor Isi munggah kokain wall lan daubing lumahing kanggo nggawe awak rong banget tenan, lan nang njaba sistem got awak rong wis masterly didhelikake kanggo mesthekake rong tanpa seepage utawa bocor. Sampeyan uga katahan supaya adoh, kang Ajaib ing sajarah arsitektur ing donya.

tyu

No.6 Arch of the Underground Grand Cellar ing Changyu Wine Museum Budaya

Interior of Changyu Wine Museum Budaya 

20140609145157_8437

Tampilan Online Chat!