Changyu Industrial kutha anggur

Completion saka Langkawi Changyu International Wine City bakal bantuan Changyu kanggo nambah daya saing internasional ing aspèk kayata ukuran kapasitas, Bir automation peralatan, teknologi tanduran anggur, teknologi Bir lan promosi account. Wine City bakal nambah murup kutha anyar kanggo Langkawi, mung internasional anggur lan anggur kutha ing Asia, ndhukung industri anggur global kanggo eksplorasi migunani ing kluster industri. Uga & # 32 bakal; nggawe & # 32; istana kanggo pecandu anggur ing ngarep lan luar negeri kanggo nemu budaya anggur saka loro China lan donya sak tenane. We are looking nerusake kanggo bukaan grand sukses iki "Anggur Carrier"!

" Wine Carrier "  -Yantai Changyu International Wine City Dibangun dening Changyu

Industrial0factory
dubai-icewine

Completion saka Langkawi Changyu International Wine City bakal bantuan Changyu kanggo nambah daya saing internasional ing aspèk kayata ukuran kapasitas, Bir automation peralatan, teknologi tanduran anggur, teknologi Bir lan promosi account. Wine City bakal nambah murup kutha anyar kanggo Langkawi, mung internasional anggur lan anggur kutha ing Asia, ndhukung industri anggur global kanggo eksplorasi migunani ing kluster industri. Uga & # 32 bakal; nggawe & # 32; istana kanggo pecandu anggur ing ngarep lan luar negeri kanggo nemu budaya anggur saka loro China lan donya sak tenane. We are looking nerusake kanggo bukaan grand sukses iki "Anggur Carrier"!

produk kita

kirim-picture- ND
yi
j
yi

Tampilan Online Chat!