Chateau Changyu Moser XV Grand vin

Short Description:

• Kutha iki dumunung ing sikil wétan Helan Mountain, Ningxia, areal anggur paling potensial ing donya. • Lenz Moser, penerus saka generasi 15 saka anggur kulawarga Eropah dikenal dening tanduran anggur ngemu kirim pangareping enologist saka Chateau. • Ing produk saka Chateau njaluk "Grand Slam" tandha saka 92 saka ahli saka OIV (International Vine lan Organisasi Wine). • Ing produk saka Chateau permanen didol ing BBR, toko anggur kerajaan Bri ...


Detail produk

Tags Product

• Kutha iki dumunung ing sikil wétan Helan Mountain, Ningxia, areal anggur paling potensial ing donya.

• Lenz Moser, penerus saka generasi 15 anggur Eropah

nggawe kulawarga dikenal dening tanduran anggur ngemu kirim pangareping enologist saka Chateau.

• Ing produk saka Chateau njaluk "Grand Slam" tandha saka 92 saka ahli saka OIV (International Vine lan Organisasi Wine).

• Ing produk saka Chateau permanen didol ing BBR, toko anggur kraton saka Britain.

• Sampeyan ngalembana minangka salah siji saka "Anggur Best in China" dening Jancis Robinson, salah siji saka telu kritikus anggur misuwur ing donya lan eagerly kacarita dening Inggris Financial Times lan Amérika Wektu.

varieties anggur: Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah

Isi alkohol: 12.5% v / v
Warna: Peteng Ruby abang karo alus wungu, cetha lan nggilap.
Bouquet: khas diwasa Semono uga Sindhunata aromas kayata blackcurrant lan blackberry lan

cedar penake, vanilla lan ambu Oak sing campuran lan tumata menyang full-orong

lan ambu murni.

rasa anggur kebak-orong lan ngalangi karo struktur imbang lan lengkap, mellow

lan rasa lengkap, nggoleki lan tannin Gamelan, lan aftertaste disetujui; karo typicality kuwat saka

areal, wis

Optimal Drinking suhu: 16-18 ° C

Periode panyimpenan: Wolung taun
gawé ing
Sikil wétan Helan Mountain, Ningxia, iku wilayah produksi anggur paling potensial ing China.

Fitur usum:

Dumunung ing zona iklim semi-arid sedheng endi suhu rata-rata taunan 8.9 ° C, dadi Sunshine punika 3029.6h, taunan aktif nambah suhu (> 10 ° C) tekan 3289 ° C, prabédan suhu antarane awan lan wengi ngluwihi 10 ° C, mangsa Frost-free luwih kanggo 160 dina, udan murungake iku 200mm, kapasitas penguapan taunan tekan 2000mm, lan areal

diverts banyu saka Kali Kuning kanggo kontrol ngilekake banyu. Fitur nambah suhu dhuwur, Sunshine kuwat, prabédan gedhé suhu, banyu udan cilik, banyu controllable, sawetara penyakit tanduran lan omo serangga lan polusi free ing areal nggampangake mbentuk glukosa lan pigmen pericarp bahan kimia lan klempakan saka bahan kimia roso.

Lemah Fitur:
Materi sepah saka lemah utamané dumadi saka simpenan alluvial. On paling lemah Sandy lan sawetara loess karo online permeabilitas kuwat, anggur ngluwihi menehi werna menyang ambane saka 10 meter, nggawe anggur duwe kualitas dhuwur lan ambu elegan.

1) Anggur Varieties: Cabernet Sauvignon, Merlot lan Syrah

2) Tanduran Year: 2001

3) Tanduran Fitur:

Ing wit anggur sing nandur dening werna dhewe karo let antarane larik saka Imx3.0m, kang adopts ngowahi "L-shaped ^ distribusi kanggo tip Potong cendhak; thinning woh Manual kontrol ing ngasilaken kanggo 400kgper mu; ing Organic pupuk biologi wis Applied kanggo nambah kesuburan lemah lan nambah bhinéka flora microbial saka lemah ROOT saka grapes, Cans dikendhalèkaké déning Ngalihake banyu saka Kali Kuning lan mbikak droppers.

4) Anggur Fitur:

Isi gula saka grapes iku liwat 22 ° lan aciditycontent punika 5.5-6.5g / L; ing kluster ngeculke saka anggur woh wohan beri, malah maringi warno, werna jero, sugih bahan kimia phenolic klempakan ing pericap, tas lan komponen ambu Komplek, babagan imbang isi gula, aciditycontent lan phenolic bahan kimia lan isi dhuwur saka roso sub stances nyedhiyani preconditions kanggo ambu Komplek lan struktur roso, patemon produksi anggur kualitas.

Anggur-making Proses lan Techniques

1) Mung ing woh wohan beri anggur kebak matured sing ngangkat lan milih manually.Classification lan Processing sing conducted miturut Varieties Anggur lan kualitas woh;

2) Fermentasi wis digawa metu ing nawakke stainless steel anyar karo kontrol suhu ngadopsi cara dipping saka suhu kurang ing kawitan lan banjur dhuwur suhu, felicitating extraction dipping saka ambu lan phenolic bahan kimia. Kajaba iku, kuwat-kuwat uyuh sirkulasi intermissive wis Applied kanggo extract kualitas

tannin ing anggur pericarp menyang ombone sakabehe;

3) Iku umur ing Oak barel French nggoleki grained kanggo luwih saka 12 sasi. Oak barel toasted arep, lan barrelsare toasted beda mixed forageing;

4) Kanthi ciri gaya Cabernet Sauvignon anggur njupuk timbal, iku digawe sawise campuran menyang Merlot lan Syrah anggur kanggo 6 sasi;

5) Periode panyimpenan Botol iku 12months

Food Masangake
anggur Iki optimal kanggo tahap ing 16-18 ° C karo partners kayata steak panggang, Ham, daging sauted lan daging kambing chop.

Ngicipi cathetan BY Lenz M. Moser
"Ambassador, ayu, loman, amba lan mesthi beda saka campuran Bordeaux biasanipun. Ya, iku Cabernet, ya ana sing tutul saka Oak ing enom, sugih lan anyar 2015. Nanging ora kaya wong-wong mau - iku nawakake jenis anyar loman, lusciousness lan freshness, cantik unik ing lapangan ndhuwur anggur ing saindhenging donya. Warna iku jero, kebak muda. Irung ngunekke sudhut karo roso woh alus lan sugih dipasangake karo Petunjuk saka vanilla elegan, kayu lan rempah-rempah nengsemake. A ngisaratke sampurna kanggo mouthfeel kang ndadekke roso menyang ecstasy - sregep, seger lan kuwat Cabernet karo finesse lan dawa, Rampung kuwat. Iki gaya anyar Ningxia -. Spice lan klasik ing wektu sing padha karo struktur tannin uga imbang "

PRODUKSI Cathetan
2015 kang taun gedhe ing Ningxia
karo vines antarane 12 - 18 taun
100% Cabernet Sauvignon (woh wohan beri cilik lan sehat karo wiji coklat lan 24 Brix)
umur ing barriques (7 beda coopers, Perancis, roti panggang medium, paling bebaya mau kapindho nggunakake) ing Kastil kanggo 24 months
akeh, tuwa lan campuran ing cedhak pengawasan saka Lenz M. Moser (Kepala winemaker Chateau Changyu Moser XV) sing ngginakaken kabeh wektu harvest ing Ningxia
"mise en bouteille au Kastil / real botol": botol ing Château ing Juli, 2017 dening Mr. Fan Xi (Kepala winemaker, Changyu Ningxia) lan Lenz M. Moser


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!