Chateau Changyu Moser XV Cabernet Sauvignon anggur abang

Short Description:

Moser XV Cabernet gèn Rosé 2016 iku sawijining taun Rosé karo cukup stamina kanggo ndhukung soré mangsa becik lan isih njogo freshness kanggo panas. Iki Ningxia Rosé khusus punika kanca sampurna kanggo maksud apa jenis panganan sing bisa mikir. Sampeyan bakal nemokake iku hard kanggo ngilangi pasugatan sembarang saka kang becik kanggo Rosé iki. Iki mesthi kaendahan anggur iki: mung mathuk wusana sembarang, iku mung mathuk saben pangan. Ngicipi cathetan BY Lenz M. Moser "Kanthi Rosé iki saka Ningxia aku kacipta ...


Detail produk

Tags Product

Moser XV Cabernet gèn Rosé 2016 iku sawijining taun Rosé karo cukup stamina kanggo ndhukung soré mangsa becik lan isih njogo freshness kanggo panas.
Iki Ningxia Rosé khusus punika kanca sampurna kanggo maksud apa jenis panganan sing bisa mikir. Sampeyan bakal nemokake iku hard kanggo ngilangi pasugatan sembarang saka kang becik kanggo Rosé iki. Iki mesthi kaendahan anggur iki: mung mathuk wusana sembarang, iku mung mathuk saben pangan.

Ngicipi cathetan BY Lenz M. Moser
"Kanthi Rosé iki saka Ningxia aku digawe gaya dhewe Rosé kanggo Kastil kita - ngélingaké kula preian ing Provence / Prancis, nglaras gaya cahya ati lan sumilir saka anggur teken wilayah kang. Ing werna super cahya sinyal freshness wis, kang wis dikonfirmasi ing roso karo gaya modern seger lan luscious. Rampung unoaked lan vinified ing stainless steel kanggo freshness ekstra lan katahan chilled ing saben tataran saka anggur. Ing "bab anyar" iku kombinasi Cabernet Sauvignon lan tutul saka Merlot: Cabernet ndadekke raciness, ing bon Vivant, roh ngangkat unsur, lan gèn nambah kerumitan lan unsur Gamelan. Goal, kanggo saiki sing roso sautan lan "loropaken" anggur, wis ngrambah ing 100% - loropaken ing syarat-syarat approachability lan uga ing syarat-syarat friendliness pangan. Aku Rosé - siji iki ing tartamtu "!

PRODUKSI Cathetan
.2016 kang taun gedhe ing Ningxia
.karo vines antarane 12 - 18 taun 
raine Cabernet grapes karo tutul saka gèn 
harvest Wiwitan saka woh wohan beri sehat karo 22 Brix
getihen .immediate saka grapes destemmed raosipun ing werna 
.ora perawatan kayu
.Akeh lan campuran ing cedhak pengawasan saka Lenz M. Moser (Kepala winemaker Chateau Changyu Moser XV) sing ngginakaken kabeh wektu harvest ing Ningxia
"mise en bouteille au Kastil / real botol":. botol ing Kastil ing 19 Mei, 2017 dening Mr. Fan Xi (Kepala winemaker, Changyu Ningxia) lan Lenz M. Moser


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!