Wine Changyu Noble Dragon Reserve Red

Short Description:

Ing taun 1892, Mr. Zhang Bishi, jaban rangkah Cina patriotik kang ambisi ana kanggo vitalize motherland dening industri, nandur modhal jumlah gedhe tenan saka dhuwit ing madegake pabrik anggur pisanan indhustri ing Langkawi, China. Changyu pelopor anggur perusahaan. Cabernet, njupuk jeneng kanggo makna "kabeh kali mbukak menyang segara" ing taun 1931, kedhaftar merek dagang ing 1937, lan pangguna ing 2002, kang punika account saka anggur abang garing saka Changyu.This anggur elaborately brewed ing Oak barel kanggo liwat ...


  • Anggur macem: Cabernet Gernisht 40% Cabernet, Sauvignon 40%
  • Negara: China
  • Region: Langkawi / Shandong semenanjung / Bangkok
  • Vintage: 2015
  • ABV: 12.5%
  • Warna: abang
  • Jinis produk: isih
  • Size botol: 750ml
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing taun 1892, Mr. Zhang Bishi, jaban rangkah Cina patriotik kang ambisi ana kanggo vitalize motherland dening industri, nandur modhal jumlah gedhe tenan saka dhuwit ing madegake pabrik anggur pisanan indhustri ing Langkawi, China. Changyu pelopor anggur perusahaan. Cabernet, njupuk jeneng kanggo makna "kabeh kali mbukak menyang segara" ing taun 1931, kedhaftar merek dagang ing 1937, lan pangguna ing 2002, kang punika account saka anggur abang garing saka Changyu.This anggur elaborately brewed ing Oak barel kanggo liwat 6 sasi karo teknologi Bir majeng, kang milih Cabernet Gemischt diprodhuksi ing Changyu pakebonan anggur minangka materi utama. iku Ruby abang karo ambu sugih fruity, tumata Bouquet lan ambu Oak, rasa mellow lan Gamelan, awak lengkap lan typicality kuwat. Recommended suhu ngombé : 12 ° C ~ 16 ° varieties C.Grape: Cabernet Gernischt

    Ngicipi cathetan : dening Dr. Li Jiming, pangareping winemaker Changyu

    FOOD affinities:
    Goes uga karo sugih, asin lan meaty pangan. Red daging sapi daging lan Lamb, daging putih kaya daging babi lan veal, lan unggas kaya bebek lan ayam. Uga karo kacang buncis ireng lan sauces soy basis, mrico lan papak sauces pengalamane, anggur lan saham didhasaraké sauces. 

    kirim-picture- ND

    PRODUKSI cathetan:
    2015 punika taun apik ing Langkawi Vines lawas 10-15 taun, Langkawi kang wilayah kelangan karo dawa akeh mangsa, kaya Bordeaux, iklim gisik Moderate becik kanggo akeh grapes kualitas gondho karo loro werna lan rasa. Gravel lan lemah Sandy loam karo rada asam wis lingkungan becik kanggo anggur akeh, lan kanggo sing ambane ngembangaken vines ROOT kanggo mineral lan gizi kapilih Cabernet Gernischt, Cabernet Sauvignon gèn padha campuran anggur imbang lan Komplek. Fermented nawakke suhu kontrol lan umur ing Oak barel Perancis kanggo liwat 9 months Lan anggur elegan maringi tulodho ing becik Eropah karo sensibilities distinctively Chinese 

    timg (3)

    FOOD affinities
    Goes uga karo sugih, asin lan meaty pangan. Red daging sapi daging lan Lamb, daging putih kaya daging babi lan veal, lan unggas kaya bebek lan ayam. Uga karo kacang buncis ireng lan sauces soy basis, mrico lan papak sauces pengalamane, anggur lan saham didhasaraké sauces. 

    CONTROL TCTerms:
    1.One saka anggur paling laris ing saindhenging donya kanthi luwih saka 450 yuta botol
    . 2.The pisanan lan winery paling misuwur ing China, punika ing taun 1892
    3.The paling gedhé Cabernet Gernischt pakebonan anggur ing saindhenging donya.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!