winemakers

Lan Team International Elite karo Keahlian nyerahke mudhun liwat Generasi winemakers ing Development Centenary Changyu kang

Ing liwat 120 taun wiwit sawijining founding, pitu generasi winemakers Changyu wis nyumbang kanggo expertise winemaking lan tradisi. Changyu wis awake winemakers banget saka negara liya wiwit awal banget lan bangunan marang efforts digabungake saka winemakers Cina lan manca kanggo tetep abreast Techniques winemaking internasional majeng. Kanggo tanggal, Changyu pamer tim kelas donya saka 100 winemakers Cina lan manca, sing wis digawa ing tradisi centenary winemaking dheweke lan presented winelovers karo anggur kang nggabungake expertise winemaking wektu-diajeni saka China lan negara liyane lan gumunggung roso nggoleki unik.

Generasi Pisanan
dituduhake dening Max von Balboa

20140225143834_0468

Generasi pisanan saka winemakers Changyu, dituduhake dening Max von Balboa, dadi kasunyatan ing ngimpi ajéni dening pangadeg Changyu- "nggawe macem-macem anggur nggoleki dening Techniques winemaking kulon." Bantu minangka winemaker Changyu saka 1896 kanggo 1914, Max von Balboa, Baron of Austro-Hongaria saka kulawarga winemaking kesuwur, banjur konsul saka Austro-Hongaria Langkawi. Iku dening usahanipun sing dhisikan Techniques anggur lan produksi Brandy Changyu kang padha ngrumusaken lan digawa metu, lan ing arah kang limalas jinis anggur, kalebu Riesling, Red Rose, Traminer, Yeguangbei (Piala Luminous), Manis Hock, etc. lan Gaoyue lan produk Keya Brandy, papat kang menang medali emas lan sertifikat kualitas Perdana ing Pasifik Panama Fair nasional 1915.

Kapindho Generation
dituduhake dening Chang Zizhang

20140225144126_4062

Bantu minangka winemaker Changyu saka 1916 kanggo 1931, Chang Zizhang, grandnephew saka Chang Bishi, ana winemaker Chinese pisanan Changyu. Recomposing úa Brandy, kang digawe jinis anyar saka Changyu Specialfine Boulard nampilaken rasa khusus. Kanthi Muscat minangka bahan baku utama, kang digawe Ruby-colored abang anggur sugih ing Bouquet lan mellow karo roso manis lan ora nguntungke imbang. Drawing ing Techniques medicated winemaking Cina tradisional, kang ditambahake liwat rolas tradisional bahan Tiongkok kayata kayu manis, kapulaga, lan saffron kanggo anggur putih lan concocted Vermouth, China kang siji lan mung roso anggur nganti saiki.

Third Generation
dituduhake dening Badisidocci

20140225144324_5312

Badisidocci, saka kulawarga winemaking Italia kondhang, ana winemaker manca sing, porsi minangka winemaker Changyu saka 1931 kanggo 1948, ngginakaken wektu dawa digunakake kanggo Changyu. Panjenenganipun damel akèh efforts inovatif, kang apik Techniques produksi Changyu kang anggur lan Brandy. Ing kerjasama karo Chang Zizhang, kang olahan ing campuran saka Changyu Specialfine Boulard lan nemen nganyari sawijining kualitas.

Kapapat Generation
dituduhake dening Zhu Mei

20140225144412_8125

Zhu Mei, sing lulus saka Institut Pasteur Prancis karo utama ing winemaking, dadi spesialis winemaking ing Changyu saka taun 1934 nganti 1945. Dheweke uga dadi Wakil Manager Changyu Pioneer Wine Company. A misi kasunyatan nemokake wolung negara kulon aktif Zhu Mei kanggo ngakses lan nguwaosi krim saka winemaking kulon, lan mengko kanggo ngatasi Uploaded masalah technical diadhepi Changyu, nggawa babagan elevasi sakabèhé saka Changyu kang Manajemen pakebonan anggur, peralatan winemaking lan winemaking panulisan. Mangkono, minangka wakil pinunjul saka generasi pisanan Cina anggur ahli, Zhu Mei glethakaken madegé swara kanggo winemaking Techniques China kang.

The Fifth Generation
dituduhake dening Chen Puxian

20140225144522_1093

Salah generasi pisanan New China kang winemakers wadon, Chen Puxian lulus saka Departemen Fermentasi saka Shandong University Agriculture, lan makarya ing Changyu saka 1953 nganti 1993. Minangka ketua insinyur Wakil saka Changyu, dheweke njupuk daya saka panyiapan saka Lab tengah Changyu kang pengabdian kanggo R & D Jiebaina anggur abang garing Changyu kang. Dheweke ana pakar anjog ing Ngapikake Changyu kang resep Jiebaina lan Techniques produksi lan nganyarke sawijining kualitas kanggo keunggulan internasional. Ing 1987 Changyu Cabernet menang medali emas ing 25th Concours Mondial de Bruxelles.

The Sixth Generation
dituduhake dening Wang Gongtang

20140225145052_7031

A pascasarjana specialized ing biologi saka Universitas Shandong, Wang Gongtang dadi winemaker Changyu saka 1993 kanggo 1999. Panjenenganipun digunakake kanggo dadi engineer pangareping Changyu lan sekretaris jendral saka China Nyandu alkohol Drinks Association Wine Sub-asosiasi, lan saiki evaluasi anggur woh manut ing tingkat nasional. Ing taun 1979, piyambakipun mimpin panel technical kang kanggo nggawe Changyu Sparkling Apple Wine kasil, kang ana ing par karo produk paling apik ing donya, Isi longkangan technical saka industri winemaking China kang. Ing taun 1984, piyambakipun damel temonan lan diprodhuksi tingkat XO Changyu kang dhuwur-mburi Brandy, ingkang minangka tingkat paling dhuwur saka China lan menangaké medali emas kanggo produk kualitas donya dianugerahi ing Athens, Greece, ing taun 1988.

Kontemporer
Tim saiki

20140225150022_7656

Norbert Buchonnet

20140225150036_2031

Li Jiming

20140225150116_7187

Abbott Milan

20140514105803_5156

Augustus Rena

20140514161506_5625

Zhang Baochun

20140514105829_5000

Gerard Fagnoni

20140225150127_5781

Robert Tinlot

20140305140214_8281

John Salvi

20140225150153_8750

Lenz M. Moser

Li Jiming
A pascasarjana specialized ing biologi saka Universitas Shandong, Wang Gongtang dadi winemaker Changyu saka 1993 kanggo 1999. Panjenenganipun digunakake kanggo dadi engineer pangareping Changyu lan sekretaris jendral saka China Nyandu alkohol Drinks Association Wine Sub-asosiasi, lan saiki evaluasi anggur woh manut ing tingkat nasional. Ing taun 1979, piyambakipun mimpin panel technical kang kanggo nggawe Changyu Sparkling Apple Wine kasil, kang ana ing par karo produk paling apik ing donya, Isi longkangan technical saka industri winemaking China kang. Ing taun 1984, piyambakipun damel temonan lan diprodhuksi tingkat XO Changyu kang dhuwur-mburi Brandy, ingkang minangka tingkat paling dhuwur saka China lan menangaké medali emas kanggo produk kualitas donya dianugerahi ing Athens, Greece, ing taun 1988.

Norbert Buchonnet
Buchonnet wis porsi minangka winemaker pisanan Chateau Changyu Castel wiwit 2002. Frenchman wis certificate majeng ing wanci punika, a certificate pakar winemaking nasional, lan menehi ndhuwur dening Bordeaux winemaking Association. Sampun mantep Château specialized anggur sistem standar kanggo Chateau Changyu-Castel, kang wis dijamin sawijining kualitas tingkat pisanan anggur donya.

Albert Milan
Milan, sing kondhang Edo es-anggur Canadian, wis porsi minangka pangareping winemaker saka Liaoning Changyu Golden Icewine Valley Chateau wiwit taun 2006. Ing arah kang, Changyu Golden Valley Ice Wine menang 2011 decanter World Wine Award ngatur dening majalah decanter Britain, kang menehi pisanan es anggur Asian wis menang ing kompetisi.

Robert Tinlot
saka master kinurmatan Beijing ChateauChangyu AFIP Global, Tinlot uga ngemu judhul liyane, kayata presiden kinurmatan OIV, lan presiden kinurmatan Université du Vin. Piyambakipun njabat minangka presiden OIV kanggo 11 taun, sak kang duwé peran wigati ing OIV kang awarding judhul "International Vine lan Wine City" kanggo Langkawi, kutha mung Asian sing wis menangaké pakurmatan kuwi nganti saiki. Kanthi memitran karo Changyu budding ing 1987, Tinlot mengko dadi master kinurmatan Chateau Changyu AFIP Global. Gusti Allah wis ngekèki muter lengkap sesanti global lan pengalaman winemaking sugih kanggo menehi panuntun dhumateng terkenal liwat karya kados saking konstruksi Chateau, anggur akeh lan njupuk, fermentasi, lan tong minyak storagein Oak.

Zhang Baochun
Zhang saiki winemaker kanggo Changyu Keya Brandy, sing wis mung Edo Brandy dianugrahi gelar kehormatan "China kang Wine Master." Lan saiki. Iku riset Applied, anggota Komite Expert China Nyandu alkohol Drinks Association woh anggur Sub-asosiasi, woh evaluasi anggur hakim ing tingkat nasional, lan pakar khusus diangkat dening Negara Center of Supervision Quality lan pengawasan liwat Anggur Anggur, putih roh, lan woh Anggur. Swara 27 taun kepungkur, kang wis pengabdian kanggo riset teknologi nggawe Brandy, pangembangan prodhuk, lan manajemen produksi. Ing nguber saka loro pusaka lan inovasi saka tradisi, piyambakipun sampun menangaken kathah penghargaan kanggo kamajuan ngelmu lan teknologi lan dijupuk metu paten tingkat nasional kanggo penemuan. Kang wis digawe sistem riset Techniques inti kanggo Brandy dhuwur-bahan, kang wis ndongkrak nggawe Brandy Techniques China kang kanggo tingkat anyar. Ing anyar telung taun, ing dhuwur-bahan Changyu Keya Brandy seri wis menang pitu Anugrah kasil ing telung perlombaan anggur ndhuwur internasional kalebu Brussels International Wine Competition.

Gerard Fagnoni
Fagnoni saka Prancis wis dadi pangareping winemaker kanggo Beijing ChateauChangyu AFIP Global wiwit taun 2006. A mantan OIV anggur pakar technical, wis miturut marang sabuk saka 20 taun 'anggur pengalaman ing Prancis. Minangka pangareping winemaker AFIP kang, Fagnoni, kanthi nggabungake tradisi winemaking centenary Changyu karo pengalaman winemaking kang nambah ing Prancis, wis apik sepuluh winemaking Techniques utama AFIP kang kanggo push kualitas anggur kanggo sempurno near.

Lenz M. Moser
Lenz M. Moser has been the chiefwinemaker of NingxiaChateau Changyu Moser XV since 2013. He is the fifteenth-generation inheritor of the famous Austrian Moser family, which boasts a 400-year winemaking history. His grandfather, who invented the technique of growing grapes on pergola, which let the grapevines “stand up”,has been referred to as “father of modern viticulture”. Moser has merged the advantageous natural conditions of Ningxia with his family’s centenary viticultural experience to have produced high quality wines with unique flavors characteristic of NingxiaChateauChangyuMoser XV.

Augusto Reina
Reina wis makarya minangka pangareping winemaker saka Shaanxi Chateau Changyu Ruina wiwit 2013. Panjenenganipun, sing asalé saka kulawarga winemaking Italia reputed, karo Sajarah tanggal bali kanggo 1525, uga wis dadi direktur Wine Making Italia lan Ngekspor Association lan direktur Sisilia Viticulture lan anggur Association. Ing arah kang, Shaanxi Chateau Changyu Ruina wis digawe technique unik saka proses Bir tong minyak-ganti, kang, ing basis saka kualitas anggur saka taun tartamtu lan fitur saka anggur brut, milih jinis cocok saka Oak barel lan kombinasi sing kanggo masakan anggur njlimet karo ambu liyane KALUBÈRAN lan kaping.


Tampilan Online Chat!