Jangkoan Media

Ing taun 1915, Panama Pacific International Exposition, papat anggur saka Changyu - Koya Brandy, Red Rose Wine, Vermouth lan Riesling Putih Wine mungguh menang papat medhali emas saka A kelas lan D kelas lan certificate kualitas Perdana.

Ing taun 1987, ing 25th Brussels World Conference Pilihan-quality Product dianakaké ing Belgia, Changyu Noble Dragon menangaké medali emas ing kompetisi karo macem-macem anggur misuwur saka Amerika lan Eropah.

On Sawa 2005 Wine & Dine, Changyu Noble Dragon menang judhul "Wine Red Best in Asia".

 Ing 2008 ing Sial Prancis International Wine lan Roh Meeting Tasting, Changyu Noble Dragon kepilih dadi top 30 "Finest Global Wine Brands", kang mung account anggur karo kaurmatan ing Asia.

Ing 2011, ing icewine saka Changyu Golden Icewine Valley menang hadiah ing decanter World Wine Awards

Ing Mei 2016, Liaoning Changyu Golden Icewine Valley Diamond Level Icewine 2014 menangaké medali perak 2016 IWSC.

4 anggur saka Changyu menang hadiah salaka wonten ing kompetisi Concours Mondial de Bruxelles ing 2016

Daily Mail kacarita sing diduweni dening Changyu kang paling gedhé produksi anggur lan operasi perusahaan ing China, Changyu Noble Dragon saiki wis didol ing Spanyol

Ing 2014, Sky News stasiun TV British kacarita sing "Anggur Fine China kang Sing Fit kanggo Ratu".

Ing 2017, "Drink Bisnis" kacarita sing Changyu mung produser Cina anggur kang arep luar negeri kanthi lan sade sawijining uga ing Eropah saiki.


Tampilan Online Chat!