Gambar Company

2015-ratu-mary-2

About   Changyu

China wis Sajarah dawa saka budaya anggur. Minangka awal minangka saka 2,000 taun kepungkur, anggur ngenalaken China saka Asia Tengah. Minangka pelopor ing, Changyu punika winery indhustri pisanan ing China. Diadegaké ing taun 1892 dening misuwur patriotik jaban rangkah Cina-Zhang Bishi. Changyu kasil dibangun amba rong anggur lemah pisanan Asia lan dipunginaaken winemakers saka negara kayata Austria lan Italia, digawe pisanan botol China kang anggur lan botol pisanan Brandy karo methods.Nowadays industri wis dikembangaké dadi anggur produser gedhé ing China liwat 20000 hektar anggur lan 100.000 ton saka output taunan.

Changyu wis 8 Chateaus in China lan 5 Chateaus luar negeri ing wilayah-France anggur misuwur, Spanyol, Australia, Chili. Akeh produk wis kasil musna global lan wis dianugerahi medali emas ing kompetisi internasional pengaruh lan piala. Ing China, Changyu ndarbeni 29 pusat logistik, 35 perusahaan sale provinsi, 650 departemen sale kutha, 7830 tombol jaringan hotels lan anggur toko, 3700 wakil dodolan, 5300 distributor lan 6200 promotor.

Ing 2017, Changyu terus dadi account anggur paling gedhé nomer papat ing donya miturut release dening Drinks Bisnis.

tu

Tampilan Online Chat!