Komentar saka Wine Master

20170825165810_4319

Fongyee Walker, MS:
Senajan prasaja, Changyu Zenithwirl nduweni rasa apik. Aku pracaya yen nyatane, kanggo konsumen pamula enom, ringan, N fruity lan anggur manis iku kaanggep anggur apik.

20170825164923_2446

Brian K. Julyan MS, CEO saka International Sommelier Guild:
Changyu Zenithwirl ora rumit, nanging persis cocok kanggo kita ngombe saben dina. Koyo ngombé Zenithwirl punika kelangan lan éca, N lan regane uga cocok kanggo ngombé dina.

20140307135129_4484

Robert Tinlot
Robert Tinlot, wasit Kepala Rating Board of Institut Nasional des Appellations d'origine (INAO) lan presiden kinurmatan OIV., Ngira anggur abang garing saka Changyu Pioneer Cellar nalika piyambakipun kuliah wonten ing 3rd Langkawi International Wine Exposition
"Iki donya-kelas masterpiece! wis struktur jero lan ambu KALUBÈRAN, lan grand lan elegan. tektur yakuwi minangka Gamelan minangka Beludru. Mung ndhuwur-tingkat anggur abang karo taun sajarah bisa duwe rasa kuwi. "

20140123144043_2500

Yves Benard, mantan presiden OIV, nuding metu nalika piyambakipun dibukak Beijing Chateau Changyu Afip Global ing 2009:
"Liwat ngunjungi lan ngicipi ing Afip, kita wus gedhe potensial ing anggur anggur Cina, kang ndadekake kita pleasantly kaget lan cingak Changyu Afip. Nggawe benchmarking anyar kanggo Chateau internasional. "

20140123150433_9843

Claudia Inés Quini, presiden saiki OIV ngira anggur es saka tingkat mirah Golden saka Chateau Changyu Golden Ice Wine Valley ing Liaoning nalika dheweke sekolah 7th Langkawi International Wine Exposition ing 2013:
"Changyu es anggur utamané worth memuji, lan iku Vintage langka anggur, karo ambu apik lan rasa éca. "

xty

Federico Castellucci, sekretaris-umum OIV ngira Cabernet Sauvignon saka Ningxia Chateau Changyu Moser XV nalika piyambakipun kuliah 7th Langkawi International Wine Exposition ing 2013:
"Yen 100 TCTerms tandha lengkap kanggo ngira-ngira anggur iki, aku bakal menehi 92 nilai, kang meh skor grand Slam. "

20140123150025_4062

Jancis Robinson MW, satunggiling panulis saka World Map of Wine lan Wine Anggur, lan master Inggris anggur wrote in Best Wine in China ing kolom ing Financial Times diterbitaké ing September 20, 2013:
"Changyu sapisan ana pelopor ing Shandong kang industri anggur, lan saiki iku pancen ing bellwether ing industri. "

20140123150237_0468

Count John U Salvi MW, presiden Inggris Wine lan Association roh lan master global anggur ditulis nalika piyambakipun dibukak Changyu ing 2013:
"Yen Cabernet Sauvignon saka Beijing Chateau Changyu Afip Global cocok kanggo nedha bengi, aku seneng duwe sawetara Cabernet Sauvignon saka Ningxia Chateau Changyu Moser XV kanggo nedha awan. "

20140123145905_1718

Debra meiburg, MS:
Anggur saka Chateau Changyu Moser XV Ningxia wis aroma truffle Italia.

zt

Mark Pardoe MW, direktur mundhut barang utowo jasa Inggris kraton vintner BBR, anggota saka panitia pengadaan rong Lancaster House Advisory Pamaréntah Inggris, lan master saka anggur, nuding metu nalika piyambakipun pikantuk Interview The Guardian ing 2013:
"Changyu nduduhake carane nggabungake teknologi Bir profesional prodhusèn anggur 'saka "donya lawas" lan "donya anyar", supaya minangka kanggo nggawe anggur-kelas kapisan. "

20140123150548_2968

Fiona Beckett, Inggris pawarto pangan, diterbitake anggur cathetan ngicipi ing Matching Food & Wine kanggo ngregani 2009 es anggur saka tingkat mirah Golden saka Chateau Changyu Golden Ice Wine Valley ing Liaoning ing 2013:
"Ing Ès anggur ora cukup larang, nanging banget éca, karo ambu penake saka linglang, lan roso orange tipis. Aku iku malah luwih nengsemake saka sing saka mirah biru lan mirah ireng sing luwih larang. "

20140303171309_2968

Angelika Larsson, juara saka 12 World Sommelier Lomba ASI, 2008 Tokoh Award Winner of Swedish Wine Institute ngira 2002 Cabernet Sauvignon saka Beijing Chateau Changyu Afip Global ing 2011:
"Yen dibandhingake ing konferensi ngicipi wuta, Changyu Afip kekuatan mutlak tantangan Bordeaux Chateau. "

20140123144556_0781

Hendrik Thoma MS, master Sommelier ing Jerman lan inang program Strategy Wine saka Ndr TV ngira anggur es saka tingkat mirah Golden saka Chateau Changyu Golden Ice Wine Valley ing Liaoning:
"kualitas yakuwi supaya banget sing kaget kula Wis ambane. lan skills teknologi Bir es anggur Jerman. Aku manawa anggur bakal pasar nggedhekake luwih ing taun teka. "

20140123150146_7656

Hugh Johnson, salah siji penulis saka World Map of Wine, pakar ing lapangan anggur kaweruh Inggris, ditulis nalika piyambakipun pikantuk Interview eksklusif saka Bill Saporato, wartawan saka Amérika Time in October, 2013.
"Anggur saka Ningxia Chateau Changyu Moser XV bisa gampang dianggep minangka anggur padha Bordeaux. iki daya gedhe Rising saka industri. "

20140123144401_0312

Steven Spurrier, ngripta Paris anggur-ngicipi lan British kritikus anggur misuwur ngira Changyu Cabernet ing World Wine Outlook Summit 2011:
". Iku raos apik karo roso Gamelan"

20140123145649_6093

Robert Joseph, pangadeg kalawarti Inggris International Wine, mantan presiden IWC, ngira 2009 anggur abang garing saka Shaanxi Chateau Changyu Reina ing 2013:
"Anggur kebak-orong, karo tanin alus Ana roso saka blackberry, Cherry lan vanilla.. iku karo struktur imbang lan aftertaste dawa. "

20140123145150_3125

Robert Joseph, pangadeg kalawarti Inggris International Wine, mantan presiden IWC, ngira 2009 anggur abang garing saka Shaanxi Chateau Changyu Reina ing 2013:
"Anggur kebak-orong, karo tanin alus Ana roso saka blackberry, Cherry lan vanilla.. iku karo struktur imbang lan aftertaste dawa. "

20140123145440_7031

Thierry Desseauve, peserta editor-kepala Bettane & Desseauve kang Guide menyang Anggur Prancis lan co-pendiri Bettane + Desseauve, lan agensi anggur-ngicipi sawijining, agensi anggur-ngicipi rangkuman sawise ngicipi 10 jinis Changyu anggur sak marang ring in Langkawi ing 2013:
"anggur saka Changyu wis koyo kuwat saka" donya lawas ", kang elegan lan tliti anggur beda, beda wilayah lan gelar beda nuduhake filsafat anggur-nggawe padha.."

20140123142521_0625

Jonathan Ray, misuwur kritikus anggur Inggris, writer saka Kabeh babagan Wine lan Carane Tuku Wine lan buku, lan anggur pawarto saka Daily Telegraph, nuding metu nalika piyambakipun dibukak Langkawi in 2012:
"Changyu Cabernet wis account diwasa, lan iku wakil saka Cina anggur. "

20140303174847_2968

Dr. Jamie Goode, 2012 Annual Figure Award & blogger Best of IWSC, lan ngedegaken saka www.wineanorak.com diterbitake anggur ngicipi cathetan kanggo ngregani Changyu Cabernet ing 2012:
"Ing raos ambu apik banget kaya anggur saka Loire Valley, karo roso supple, atraktif aromas saka woh-wohan Cherry lan ron ijo. Iku legi, fragrant lan banget Gamelan, nampilaken tektur silky lan awak Moderate. "

20140320152653_6562

Dr. Jose Vouillamoz, lami www.wineanorak.com, karo 2012 Annual Figure Award & Best blogger saka IWSC diterbitake anggur ngicipi cathetan kanggo ngregani Changyu Cabernet ing 2012:
"Ing apik banget ambu raos kaya anggur saka Loire Valley, karo roso supple, aromas atraktif saka woh-wohan Cherry lan ron ijo. Iku legi arum lan banget Gamelan, nampilaken tektur silky lan awak Moderate. "

20140317111126_3906

Huang Yali, presiden kinurmatan Les Amis d'Escoffier Masyarakat lan penasehat kinurmatan Hong Kong Sommelier Association, ngira Changyu Pioneer rong 1912 Pinzhongliquan:
"Anggur abang garing saka Changyu Pioneer rong bisa digunakake minangka salah siji saka wakil tingkat paling dhuwur saka Cina anggur . Warnane, ambu lan rasa, kabeh nuduhake yen wis banget kualitas, lan bakal rasa luwih sawise 15 taun. "

20140529101148_3906

"Wis ambu fruity, lan roso Oak apik. Wis roso vanilla kuwat, ingkang sugih raos lan alus, karo kekiatan apik, lan bisa mbandhingaké sarujuk karo taun padha Cognac Prancis."

20140529101851_3593

"Ing tingkat ana produk Coyam wis adoh luwih saka akeh manufaktur saka Cognac. Kanggo proses distillation, tim Coyam riset rincian saka akèh aspèk beda, lan kabeh rincian riset nggawe Coyam produk kualitas ana bisa."

20141110092016_6305

Sawise ngicipi Changyu AFIP Garing Red Wine (Superior Anggur), Frank Kammer bilih Changyu AFIP Garing Red Wine in 2009 (Premium Wine) ana gaya saka "Napa" karo aromas saka Morello diwasa, senggol blackberry lan blackcurrant. The velvety lanang tannin digawe koyo harmonious karo potensial apik saka luwih pembangunan. Changyu AFIP Garing Red Wine in 2010 (Premium Wine) nuduhake gaya "Bordeaux" karo ambu elegan lan diwasa nyawiji karo roso fruity saka Plum peteng lan blackcurrant, ninggalake rasa apik.

Sawise ngicipi Changyu Moser IV Garing Red Wine, Frank Kammer bilih Changyu Moser IV Garing Red Wine in 2008 ana Komplek lan éca karo aromas saka woh wohan beri alas kayata Plum alam bébas lan cranberry, woh wadi abang lan medicine Jampi garing. Iku vivacious lan imbang minangka tembok minangka rukun lan saingan ing rasa karo struktur tannin unggul lan aftertaste penake lan seger. anggur punika unik kepriye.

20170825165100_1988

Rose Murray Brown MW: Changyu Noble Dragon wis ambu woh ireng lengkap-orong lan seger lan uga mikir saka anggur abang Bordeaux, nanging luwih saka iku. Nalika iku ing tutuk, dheweke bisa aran ambu woh diwasa lan kebak-orong, kang eres roso misale jek teka saka Oaks cilik diwasa, rasa ing sisih tengah godhong ijo kosong, lan aftertaste kebak nggoleki lan rasa tannin kuwat, nggawe kabèh anggur duwe koyo structure.When ngunjungi Chateau Changyu ing Langkawi pungkasan wektu, ing ngombé koyo unik saka anggur iki ngluwihi pangarepan lan roso kesengsem jero kualitas superexcellent kiwa ing dheweke. Temtu, N iku pancen worth ngicipi.

20140529102650_6250

"Iku coklat karo abang geni sethitik, kang werna ayu. Ing ambu saka Oak banget nyaman. Ana elecampane Limousin, roso wungu, kacang almond Peach senggol, lan ambu kembang ketok. Iku raos rasa resik lan pait, nanging banget nyaman. wis suwe Sajarah saka XO Cognac biasa ing pasar Cina lan kalebu tingkat TAMBAHAN (25-30 taun). " --By Robert Leaute, kesuwur French ngicipi Cognac assayer, lan saiki chairing LEC Cognac Prancis profesional laboratorium analisis eksprimen.)

20140127152741_6718

Jeannie Cho Lee MW, pisanan Asian nggayuh MW kualifikasi anggur lan anggur master karo kitab "Asian Palate" diterbitake ngicipi cathetan ing 2013 kanggo ngregani 2008 Cabernet Sauvignon saka Chateau Changyu Moser XV:
"Beda saka akeh Sauvignon Cabernet Chinese gèn campuran anggur abang, anggur iki nduwe roso ayu. iku ing jero abang, karo aromas kuwat saka Cherry blackberry lan. Solid tannin disimpen ing kekuatan alkohol saka mung 12,5%. iku raos kaya Beludru. tanin Soft lan roso saka Oak nunjukaké sing tuwa teknologi digunakake wisely lan prudently. "


Tampilan Online Chat!