• banner11
  • banner21
  • banner3

Changyu

China wis Sajarah dawa saka budaya anggur. Minangka awal minangka saka 2,000 taun kepungkur, anggur ngenalaken China saka Asia Tengah.

  • WINE

    WINE

    Dumunung ing Langkawi Ekonomi lan tèknologi Development Zone.Totally Jembaré watara 400 hectares.Founded ing Maret 2011.In Agustus 2016, pusat produksi iki sijine menyang produksi officially.The area total construction isine saklawasé 270 ewu meters.Well kothak dikenal ing donya anggur sawijining investasi Manufaktur plant.The paling gedhé ing telung taun sabanjuré bakal CNY 2 milyar lan bakal duwe 250.000 ton saka kapasitas produksi taunan nalika completed.Produced ing 1931, Noble Dragon pisanan anggur abang garing China kang, 500 Yuta gendul didol ing total.

  • Brandy

    Brandy

    Cepet cathetan Product: CHANGYU KHUSUS nggoleki Brandy FOUR lintang Raw lan Bahan Tambahan: Water / Anggur disaring aditif anggur / molasses alkohol / Putih granulated gula / Food (werna Caramel / Edible spice) Asal: Langkawi / Shandong Peninsula / Bangkok Standard Product No. : GB / T 11856 (Second Level) ALC: 40% Botol Ukuran: 700ml Ketentuan Storage: Aja langsung suryo srengenge, kudu disimpen ing 5-25 ° C panggonan kang garing lan ventilated

  • WINE jaban rangkah

    WINE jaban rangkah

    Ing September 2015 ing Cina anggur Group Changyu Pioneer Wine dadi pemegang saham saka Marques del Atrio karo Yahoo saka posisi iku ing antarane telu bodegas utama ing pasar Spanyol dening 2020. kemitraan strategis iki bakal nggawe Marques del Atrio account pisanan anggur Spanyol dikenal ing China. Pasar Cina wis gedhe potensial kanggo wutah ing taun mbesuk lan, thanks kanggo jaringan distribusi Changyu karo liwat 10,000 TCTerms saka Advertisement ing Asiancountry, iku bakal mangerteni lan ngakoni kualitas anggur saka Rioja Perancangan Qualified Asal, uga minangka saka liyane saka wilayah Spanyol.

  • HEALTH LIQUOR

    HEALTH LIQUOR

    Health omben-omben iku salah siji saka products.According tradisional kita kanggo teori kesehatan tradisional saka negara kita, iku wis elaborately brewed karo kualitas sorghum anggur minangka dasar, ditambah dening kewan lan tanduran bahan mentahan tradisional, lan kumpul pengalaman Zhangyu Company . Produk sing diprodhuksi dening Health Wine Cabang Changyu Co.The Special Quality Lingzi medicated Omben-omben sing elaborately digawe dening steeping Welasan ...

anggur kita

The winery indhustri pisanan ing China

China wis Sajarah dawa saka budaya anggur. Minangka awal minangka saka 2,000 taun kepungkur, anggur ngenalaken China saka Asia Tengah. Minangka pelopor ing, Changyu punika winery indhustri pisanan ing China. Diadegaké ing taun 1892 dening misuwur patriotik jaban rangkah Cina-Zhang Bishi.

Tampilan Online Chat!